Painovirhepaholainen

Tarkkaavainen ratkaisijamme huomautti meille, että uusimman lehden 9/2014 ristikon 15 ratkaisu on väärä. Näin on todellakin päässyt käymään. Ristikoissa on sama aihe ja niiden sarjanumero poikkeaa vain yhdellä. Kansiosta tuli siis valittua väärä ratkaisu.

Lehdessä olevaan ratkaisuun kuuluu tämä ristikko 00011112010

Oikean ratkaisun lehdessä olevaan ristikkoon 15 voit ladata tästä:

S00010012019_Girl

Pahoittelemme virhettä!

2 kommenttia artikkeliin ”Painovirhepaholainen

 1. Hei
  olen ratkonut kauan tällaisia ristikoita, mutta japanilaisissa ristikoissa on liian pienet ruudut, ei voi esim. pyyhkiä kumilla. Joissakin on hieman suuremmat ruudut, mutta paljon jää tekemättä liian pienien ruutujen takia. Jo sivulla on tilaa eikö millään saisi ruutuja isommiksi ?
  Lopetin ratkomisen ja lehden oston liian pienien ruutujen takia. Esim. numerossa 9 ristikot 22-30 olivat ruudut vähän isompia ja ne pystyi ratkomaan. milli tai pari auttaa.

  1. Hei, ja kiitos palautteesta.
   Ruutujen koko on meille tunnettu ongelma, sillä osa ratkojista haluaisi ruutuja isommiksi, osa on tyytyväinen käyttämäämme kokoon ja osa jopa toivoo, että alkuperäisiä ei suurennettaisi yhtään.
   Olen yrittänyt suurennella ristikoita silloin kun se on mahdollista, mutta usein tulee joko sivun leveys tai pituus vastaan.
   Toivon, että vielä löydät lehdestämme sopivan kokoisia ruutuja. Lehdessä numero 10 oli kaikenlaista muutakin huomautettavaa 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *